Школска 2019/2020. година

Турнир из хемије

У понедељак 14.10.2019.године пет ученика осмог разреда били су гости у ОШ “Јован Дучић” на Новом Београду. Одржавао се турнир из хемије и учесници су били ученици три основне школе. Ученици су имали прилику да се подсете градива из седмог разреда и особина елемената периодног система кроз низ едукативних и забавних игара. Користили су и кахут и квизлет. Иако је првобитно замишљено као турнир, сви ученици су показали сјајно знање и били прогласени победницима! Сјајно искуство и сарадња са другим школама.

Дечја недеља

11.10.2019.

9.10.2019.

У Музичкој школи „Владимир Ђорђевић“ у оквиру Дечје недеље, 9. октобра је одржана интерактивна музичка радионица, којој је присуствовало неколико наших ученика са учитељицом Емином Милошевић.

8.10.2019.

„Чајанка у част Мендељева“

У четвртак, 03.10.2019. године, пет ученика осмог разреда са наставницом Душицом Илић и директорком школе Даниелом Павић, били су гости у ОШ „Младост“ на Новом Београду. Тамо се одржавала манифестација „Чајанка у част Мендељева“ поводом обележавања 150 година од појаве Периодног система елемената. Наши ученици су на посебном штанду приказали на који начин је рађена корелација хемије и енглеског језика кроз обраду песме „All about the base, NO ACID”.

Саобраћајни активизам

На стадиону ЈНА

Презентација џудо клуба "Трудбеник"